Bestellen en betalen
U bestelt een kledingstuk door dit toe te voegen aan je winkelmandje. Daarna kunt u verder winkelen of je bestelling plaatsen.

Wanneer u voor bestellen kiest, wordt u stap voor stap door de bestelprocedure geleid. Nadat u het bestelformulier volledig hebt ingevuld, klikt u op verzenden. U ontvangt dan automatisch een mail met een kopie van uw bestelling. In deze mail staat het totaalbedrag vermeld en het bankrekeningnummer van Coosi. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u zich zonder voorbehoud akkoord met de algemene voorwaarden van Coosi.

Uw betaling dient binnen 5 werkdagen na uw bestelling bij ons binnen te zijn. Zodra de factuur is voldaan, versturen wij uw bestelling.
Als wij binnen 7 dagen geen betaling hebben ontvangen, vervalt uw bestelling.

Prijzen en verzendkosten
Alle prijzen op de website zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen binnen Nederland bij een besteding onder de € 50,00  voor pakketten tot 10 kg. € 2,95. Bij bestedingen boven de € 50,00 is de verzending gratis. Wilt u uw pakket verzekerd laten verzenden dan bedragen de kosten voor pakketten tot 10 kg € 14,45.

Levering
Coosi levert uitsluitend na ontvangst van uw betaling. U kunt uw bestelling via bankoverschrijving voldoen.

Levertijden
Bestellingen worden zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 2 werkdagen, na betaling verzonden via TNT post. Leveringen buiten Nederland worden binnen 3-10 werkdagen geleverd. Uw bestelling wordt op werkdagen van maandag tot en met zaterdag, met uitzondering van feestdagen, door TNT Post bezorgd.

Ruilen & Retourneren
Als een artikel om welke reden dan ook niet bevalt kunt u het artikel binnen 7 dagen aan ons retourneren. Ruilen & retourneren is alleen mogelijk als aan de volgende voorwaarden is voldaan:
• Stuur ons binnen 3 dagen na ontvangst van uw bestelling een bericht dat u een product wil ruilen of retourneren.
• Het product dient binnen 1 week weer in ons bezit te zijn. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.
• Alleen artikelen die niet gewassen/beschadigd zijn worden geaccepteerd.
• Artikelen die exclusief voor u zijn gemaakt, kunnen niet geretourneerd worden.
• Retourzendingen die onvoldoende gefrankeerd zijn worden niet aangenomen.

Als aan al deze voorwaarden is voldaan, storten wij het aankoopbedrag terug. Vermeld u bij uw retourzending altijd uw bankrekeningnummer en naam.

Ruilen
Als u uw aankoop in een andere maat wilt ontvangen of wilt omruilen voor een ander artikel dan is dit uiteraard geen probleem. Neemt u dan eerst per e-mail contact met ons op zodat we het gewenste artikel alvast voor u kunnen reserveren.

Aansprakelijkheid
Coosi is niet aansprakelijk voor beschadiging of diefstal tijdens de verzending. Indien u het pakket verzekerd wilt laten verzenden, is dat voor eigen rekening. Zie hiervoor de informatie bij Prijzen en Verzendkosten.
Coosi is niet aansprakelijk voor beschadiging, krimp, verkleuring of welke andere beschadiging van uw artikelen dan ook, veroorzaakt door wassen, strijken of andere behandelingen.

Privacy
Coosi respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw bestelling af te handelen en om u in de toekomst van acties, aanbiedingen of nieuws op de hoogte te brengen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.